AGEL'S RETREAT
un retreat pentru minte, trup si suflet

Filozofia noastră este că fiecare corp are o poveste diferită, tocmai de aceea te invităm într-o călătorie inspirată de îngrijirea de sine. Vei experimenta vindecarea prin mișcare, meditație, terapii, sunete și hrană sănătoasă.

La ce să te aștepți?

Cum te va ajuta Angel’s Retreat?

Te va face să îți aduci aminte cum să-ți hrănești sinele și nevoile tale. O resetare fizică și emoțională.

Îți vei revitaliza și ridica nivelul de energie prin practici de yoga, kinetoterapie, respirație, meditație, gong bath, masaj, yumeiho și uleiuri esențiale.

Te vei reconecta la darurile tale unice și la calitățile speciale pentru a trăi o viață plină de sens, cu un simț reînnoit al scopului.

Îți vei reîmprospăta concentrarea și claritatea cu antrenamentul sufletului și practici personalizate.

Prin programele de exerciții fizice, meditație, munca respirației și gong bath vei găsi un nou echilibru și vei simți un sentiment plăcut de pace. 

Pentru ce fel de terapii ai putea să optezi
în cadrul retreat-ului?

Masaj Yumeiho

Te confrunți cu dureri de spate sau afecțiuni ale spatelui, furnicături la nivelul membrelor, cefalee, dureri de cap sau dureri la nivelul articulațiilor? Atunci terapia manuală japoneză, Yumeiho, este ceea ce ai nevoie în acest retreat. 

Tehnica se bazează pe credința că pelvisul nostru este centrul și fundația scheletului nostru. Dacă acesta este afectat și asimetric, centrul de greutate al corpului se modifică și provoacă defecțiuni ale coloanei vertebrale, articulațiilor și mușchilor. 

Astfel că, prin Yumeiho, care implică un masaj de frământare, compresie și mobilizare a tuturor articulațiilor într-un mod original și fără durere, reușim să-ți redăm echilibrul postural, îți vei simți corpul relaxat, mai în armonie și că te poți mișca în voie, fără grija durerii.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este o metodă foarte bună pentru combaterea stresului și oboselii zilnice atât fizice, cât și psihice. Este o călătorie de autodescoperire, care îți va arăta cum este să te simți mai relaxat și mai în armonie cu tine însuți, să simți plăcerea unui trup, care poate să respire și să se miște în deplină libertate.

Gong bath

Sau mai bine spus, terapia prin sunet si vibrație, se adresează ființei ca întreg, lucrând la armonizarea fizică, emoțională, mentală, în plan energetic și spiritual. Tot ceea ce trebuie să facem este să stăm în preajma vibrațiilor emise de instrumente și să lăsăm sunetele să ne pătrundă fiecare celulă, fiind conștienți de aceasta. Ele se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoană în parte, cu scop terapeutic pentru deblocare, curățire, echilibrare, vindecare, protecție și conectare cu Divinul. 

Simfonie cu uleiuri esențiale

Este o tehnică de masaj cu o aplicare în straturi a uleiurilor esențiale pure și terapeutice. Au ca și scop restabilirea stării de sănătate a organismului, prin reechilibrarea sistemelor corpului – digestiv, imunitar, respirator, cardiovascular, urinar, endocrin, nervos, musculo-scheletale, tegumentar, emoțional și limbic.

Angel reading

Îngerii vin în viața noastră pentru a ne oferi semne (simboluri, numere repetitive, flori, animale, etc), dar și protecție și îndrumare. Angel Reading te ajută să-ți organizezi intențiile și să te menții motivat către obiectivele tale. Se dezvăluie direcția centrată în jurul afirmațiilor pozitive. Îngerii, nu încearcă să prezică viitorul – ceva despre care am fost întotdeauna sceptici. În cele din urmă, te ajută să te conectezi la intuiția ta. 

Angel Reading este despre a vedea mai clar imaginea de ansamblu, de a învăța cum să ai grijă de tine și de a ști că sprijinul și iubirea necondiționată de la Îngeri e mereu acolo. Ca și în orice lucru mistic, poate nu este pentru toată lumea, însă dacă ești curios și vrei să te lași să crezi, te invităm cu drag să o încerci. 

Masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre calde este o metodă eficientă și imediată de reducere a stresului și anxietății, de a induce starea de relaxare și de ușurare a tensiunilor și durerilor musculare. Așadar, dacă te confrunți cu tensiune musculară și durere, insomnie sau stres, poți opta pentru un masaj cu pietre fierbinți, care va acționa în profunzime.

Masaj general madero

Maderoterapia sau masajul cu lemn este o nouă modalitate de a sculpta și remodela corpul, este o alternativă la masajul obișnuit pentru persoanele cu depuneri disproporționate, de grăsime și celulită. 

Avantajul utilizării instrumentelor din lemn special concepute pentru a permite o presiune intensă asupra celulitei fibroase și îndepărtarea depozitelor de grăsime împreună cu alte toxine. 

Cum acționează mai exact? Tehnica masajului madero presupune o serie de mișcări care se repetă folosind mai mult de zece instrumente diferite din lemn. Aplicând aceste instrumente pe mușchi, depozite de grăsime și celulită, stimulăm sistemul limfatic al organismului și prin aceasta îl eliberăm de toxinele acumulate. Această eliberare de toxine stimulează metabolismul pentru arderea grăsimilor.

 

Kinetoterapie / Yoga / Stretching

Mișcarea aduce echilibru și armonie în viața ta, ajutându-te să reduci stresul și agitația minții. Print-un sistem de practici de exerciții fizice ne îndreptăm spre ameliorarea durerii provocate de o postură greșită sau de anumite afecțiuni, câștigi mobilitate articulară, forță și rezistență musculară crescută. În plus, vei observa îmbunătățiri în ceea ce privește simțul de coordonare, de echilibru, precum și controlul neuro-muscular al mișcării.

Meditație ghidată

Dacă te simți de multe ori cuprins de stări de stres, anxietate sau emoții dificile, atunci s-ar putea ca meditația ghidată să fie pentru tine. Unul dintre motivele principale pentru a începe orice practică de meditație, în general, este reducerea stresului și a anxietății din viața ta.

Meditația ghidată, de obicei de un instructor experimentat, este o practică care are ca scop antrenarea minții, creând în cele din urmă un nivel sporit de calm, concentrare, iluminare și conștientizare spirituală. 

Masaj cu boluri tibetane

Masajul cu boluril tibetane îmbină beneficiile masajul de relaxare cu beneficiile mesajului sonor, vibrațional. În timpul unei sesiuni, acestea se așază pe diferite zone din corp (în special în zonele care găzduiesc anumite puncte energetice, dar și în cele cu probleme pentru persoana în cauză) și apoi, cu ajutorul unui instrument special, terapeutul atinge într-un anumit mod bolurile, astfel încât acestea să scoată niște sunete specifice. Datorită pătrunderii intense a vibrațiilor în țesuturi, sunetul atinge zone care, în mod normal, nu pot fi abordate prin alte stiluri de masaj. 

Beneficii: induce o stare de profundă relaxare și linişte interioară ce merge dincolo de simpla relaxare, ajungând să producă în creier unde alfa şi theta care generează stări de meditaţie foarte profundă, acționează asupra sistemului nervos central, echilibrând activitatea emisferelor cerebrale și producând vindecarea problemelor legate de insomnie şi anxietate, stimulează creativitatea, dar și sistemul limfatic şi sistemul imunitar, contribuind astfel la dezintoxicare şi purificare. 

Unde va avea loc?

Casa noastră de refugiu, Anna Charisma Chalet, oferă acea adevărată experiență, înconjurată de pădure, situată pe malul unui râu care formează o imensitate de cascadă în curte! Acest frumos spațiu privat oferă mediul perfect pentru a vă relaxa și găsi pacea profundă.

Imaginați-vă zile magice înconjurate de pădure, cascadă și râu, pe Valea Avrigului, departe de stresul și incertitudinea acestor vremuri.

Locația exactă: 

Anna Charisma Chalet, Valea Avrigului 1507

Program

VINERI

18:00
primirea participanților

19:00
meet&greet, prezentare retreat and drinks (smoothie)

20:00
cina and prosecco

21:00
foc de tabără and talks/angel reading

SÂMBĂTĂ

08:00
morning drink (energy shot/coffee/tea/smoothie)

08:30
yoga și meditație

09:30
mic dejun

11:00
terapii sau free time

14:00
prânz

15:00
terapii sau free time

18:30
yoga

ora 19:00
meditație gong bath

ora 20:00
cina

ora 21:00
angel reading

DUMINICĂ

08:00
morning drink (energy shot/coffee/tea/smoothie)

08:30
yoga și meditație

09:30
mic dejun

10:30
terapii/angel reading/free time

12:00
La revedere

Facilitatori

Adela Neamtu Popescu

De profesie fizioterapeut, este fondatoarea centrului de recuperare medicală și întreținere corporală Centrul Starmedica din Alba Iulia, cu o activitate de peste 12 ani. Pasiunea, empatia și dedicarea își spun cuvântul în această meserie, după cum afirmă și ea “Munca cu iubire de oameni nu trebuie descrisă prea mult, ea se simte…”

Simona Cornea

Unul din puținii maeștri de Gong din România, inițiată de Grand Gong Master – Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan și de Massimo Piazza, din Italia care a adus această terapie cu sunete sacre în România. Este terapeut în masaj și terapii complementare din 2009, dezvoltând centrul de masaj și terapii alternative “Arta Masajului”, din 2012.

Preț retreat 1590 Ron/persoană

Preț retreat
1590 Ron/persoană

Include:

  • cazarea 2 nopți, în cameră dublă. Dacă vii însoțit/ă de cineva cunoscut, veți fi cazați împreună, altfel, repartizarea se va face cu persoane de același sex.
  • mesele, meniu vegan + gustări, shots, apă, cafea

Terapiile nu sunt incluse în preț, pentru acestea se optează separat, în funcție de preferințele și necesitățile fiecăruia:


Ești pregătit/ă să-ți valorifici puterea personală pentru a te simți puternic, centrat și clar în trup, suflet și minte?

Înscrie-te și hai alături de noi.

Te poți înscrie accesând butonul de mai sus sau prin acest formular