Servicii

Consultații fizioterapeut

Pentru stabilirea unui plan de tratament adaptat și individualizat pentru fiecare pacient, este necesar un consult, în cadrul căruia se va efectua o anamneză și o evaluare posturală.

Terapia durerii

Durerea este senzația neplăcută care se manifestă sub diferite forme (arsură, înțepătură, crampă, greutate, întindere etc.) de intensitate și întindere variabile. La Centrul Starmedica reușim să ameliorăm această durere prin tratamente și proceduri specializate.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau terapia prin mișcare este compusă din programe specifice de recuperare medicală și are ca scop reabilitarea unor funcții motrice diminuate sau creșterea nivelului funcțional, în cazul anumitor afecțiuni specifice. Pentru rezultate mai eficiente și mai rapide, suntem printre puținele centre din România, care încorporează tehnologia Power Plate în kinetoterapie

Kinetoterapie/gimnastică gravide

Kinetoterapia în perioada sarcinii este foarte importantă pentru organismul viitoarei mame deoarece presupune efectuarea unor exerciții special create pentru această perioada, având beneficii multiple, rolul ei fiind de a preveni şi de a combate efectele atât de neplăcute ale transformărilor specifice stării de graviditate

Laserterapie

Laserterapia este o procedură non-invazivă a fizioterapiei. De multe ori tratamentul medicamentos maschează durerea si se adresează simptomului, însă terapia laser tratează cauza. Este non-toxică, nu interacționează cu alte medicamente, nu prezintă efecte adverse și oferă rezultate formidabile pacienților noștri

Fizioterapie

Fizioterapia se bazează, în principal, pe folosirea anumitor agenți fizici în procesul de tratament.
Fizioterapia și kinetoterapia au misiuni asemănătoare și sunt complementare, ambele fiind foarte eficiente în tratamentele noastre.

Kinesio-tapeing

Procedura de kinesio-tapeing, cu ajutorul unor benzi kinesiologice, este folosită în tratarea sau prevenirea majorității afecțiunilor musculare, articulare sau limfatice.

Platforma Power Plate

Multe din tratamentele noastre încorporează tehnologia Power Plate pentru că ne ajută să avem rezultate mai eficiente și mai rapide. Tehnologia Power Plate utilizează o platformă care produce între 25-50 de vibrații pe secundă, care duc la activarea contracțiilor musculare, obținând un antrenament complet al întregului corp, care include stretching, balans, echilibru, forță și masaj în mai puțin de 30 de minute. O sesiune de 20 de minute pe un Power Plate este echivalentul a o ora de antrenament obișnuit.

Lipolaser

Lipolaserul este o procedură non-invazivă de remodelare corporală, care topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme și combate celulita.

Tratament vergeturi

Singura soluție de îmbunătățire a calității pielii și a aspectului vergeturilor este tratamentul
lor dinspre profunzime, cu ajutorul laserului, care va reface structura straturilor pielii. 

Epilare definitiva

Dacă dorești să scapi de părul nedorit de pe corp, față sau gât sau dacă vrei să scapi de foliculită, epilarea definitivă este soluția.

Microdermabraziune & hidrodermabraziune

O metodă cosmetică de îmbunătățire a aspectului tenului, prin care se exfoliază și curăță pielea în profunzime

Masaj terapeutic

Pentru o remediere a corpului este indicat masajul terapeutic , care se realizează atât la spate cât și la membrele superioare și la membrele inferioare. Printre beneficiile acestui tip de masaj, se enumeră: stimularea circulației sângelui, eliberarea durerii și îmbunătățirea mobilității articulare.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este un tip de masaj foarte energic ce are drept rezultat reducerea celulitei din zonele afectate și îmbunătățește aspectul pielii.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este o metodă foarte bună pentru combaterea stresului și oboselii zilnice atât fizice, cât și psihice. Este o călătorie de autodescoperire, care ne arată cum este sa ne simțim mai relaxați și mai în armonie cu noi înșine, să simțim plăcerea unui trup, care poate să respire și să se mișteîn deplină libertate.

Masaj facial

Masajul gravidei

În cazul femeilor însărcinate se aplică acel tip de masaj ce poartă denumirea de masajul gravidelor. Este un tip de masaj de relaxare care nu afectează fătul, ci oferă mamei un sentiment plăcut care se transpune asupra bebelusului, diminuează aspectul picioarelor umflate sau ajută la menținerea pielii elastice

Maderoterapie

Maderoterapia sau masajul cu lemn este o nouă modalitate de a sculpta și remodela corpul, dar și o terapie de recuperare medicală realizată cu ajutorul instrumentelor organice.

Yumeiho / terapie manuală

Terapia manuală japoneză, cunoscută ca și chiropractica japoneză, redă echilibrul postural, menține armonia întregului corp și astfel, îmbunătățește starea de sănătate

Tratamente faciale

Presoterapie

Drenaj limfatic

Radiofrecvență

Vacuum

Mezoterapie laser

Masaj cu pietre calde Alba Iulia
Masaj cu pietre calde