Lipolaser
Ce este lipolaserul?
Lipolaserul este o procedură non-invazivă de remodelare corporală, care topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme și combate celulita.
Despre lipolaser
Lipolaserul nu este bazat pe dezvoltarea de căldură, ci pe efectele fotochimice și fotobiologice în celule și în țesuturi. Astfel, acolo unde lumina laser lovește funcțiile celulei respective sunt reglate.
În cazul laserelor care pătrund adânc în țesuturi, trebuie să fim conștienți de efectele care apar inclusiv în celulele sanguine. Un rol foarte important în laserterapie îl au fotoreceptorii, care ajută la absorbția luminii laser de către organism.
Rezultate lipolaser:
- Efect anticelulitic
- Elimină grăsimea prin lipoliză
- Îmbunătățește și accelerează metabolismul organismului
- Pierdere în greutate și modelarea corpului cât mai natural.
- Efect antiinflamator (reduce inflamația)
-
Îmbunătățește circulația sanguină si cea limfatică
-
Sporește procesul natural de vindecare al organismului
- Stimularea producției de colagen
- Crește imunitatea locală
Despre tratamentele cu lipolaser
Intervalele de tratament trebuie adaptate și personalizate fiecărui client.
Cele mai bune rezultate în tratament le va obține terapeutul care posedă cunoștințe avansate despre corpul uman, care știe să asculte clientul si care are o bună pregătire în munca cu aparatele laser. Din această cauză noi am ales ca și terapeuții noștrii sa fie fizioterapeuți.
Este bine sa facem 3 ședințe pe săptămână folosind o doză moderată de tratament, decât să folosim o doză crescută și să chemăm pacientul zilnic la tratament.
S-a demonstrat că dozele mici folosite la intervale de timp reduse au rezultate mai bune, decât tratamentele zilnice. Așadar este recomandat să se efectueze 3 sau 4 ședințe de lipolaser pe săptămână.
Rezultatele încep sa fie vizibile după 5, 6 ședințe, iar tratamentul se poate prelungi până când se ajunge la rezultatele dorite, neexistand supradozaj.
În situația în care lipolaserul este combinat și cu alte terapii rezultatele sunt îmbunătățite. În combinație cu exercițiile pe platforma Power Plate rezultatele apar rapid și se pierd în jur de 3 kg/lună, iar centimetrii în plus încep să dispară, așadar rezultatele apar atât în măsurătorile circumferinței cât și în conturarea corpului, iar masa grasă corporală se diminuează. Slabirea apare mai ales în zonele problematice (abdomenul la bărbați sau coapse și abdomen la femei).
Dacă te hotărăști să optezi pentru o remodelare corporală prin Lipolaser , te informăm că aceasta este o procedura non-invazivă și nedureroasă, unde clientul resimte doar o încălzire ușoară a zonei tratate. Lumina laser are capacitatea de a modifica permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel, globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial și astfel grăsimea se metabolizează.
Lipolaserul activează și metabolismele mai leneșe și nu afectează țesuturile din jur, terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită de efecte secundare.
Lipolaserul te ajută să topești grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. Nu este necesară folosirea nici unui produs cosmetic, lumina laser fiind cea care acționează, iar la sfârșitul terapiei se pot relua normal activitățile zilnice, fără alte recomandări. După ce apare rezultatul dorit, se recomandă ședințe de întreținere la intervale mai mari de timp.
Indicații /contraindicații/ riscuri și efecte secundare
Indicații:
- Celulită
- Celulită fibroasă edematoasă
- Țesut adipos în exces
Pentru eficiența tratamentului se recomandă sa se efectueze un număr de 3 ședințe pe săptămână.
Programul de remodelare corporală începe cu un consult al fizioterapeutului cu care veți lucra. Astfel, după ce se va face o evaluare corporală, vă va fi indicat cel mai eficient tratament pentru dumneavoastră. Toate programele de remodelare corporală vor fi personalizate.
Contraindicații:
- Carcinoame
- Pacienți bolnavi psihic
- Sensibilitate crescută la laser
- Nu se iradiază uterul gravid
- Nu se iradiază țesutul care prezintă hemoragie sau infecție
- Nu se iradiază gonadele
- Se evită iradierea cu laser a pacienților cu un istoric in boala epileptică
- Se evitată regiunile epifizare active la copii
Riscuri și efecte secundare.
Trebuie să clarificăm faptul că iradierea despre care vorbim în cazul laserului are de a face cu lumina vizibilă sau radiația infraroșie și nimic mai mult! Această lumină este la fel de periculoasă ca și sunetul unui flaut!