Power plate

Power Plate este lider mondial cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul antrenamentului care utilizează vibrația întregului corp.
Tehnologia Power Plate utilizează o platforma care produce între 25-50 de vibrații pe secundă, care duce la activarea contracțiilor musculare, obținând un antrenament complet al întregului corp, care include stretching, balans, echilibru, forță și masaj în mai puțin de 30 de minute.

Power Plate utilizează vibrațiile armonioase, care sunt niveluri sigure, coerente și controlate de vibrații, care se mișcă în trei direcții: în sus și în jos, înainte și înapoi și din lateral.

Folosind Power Plate economisești timp datorită eficacității antrenamentului și faptului că multe grupe musculare sunt activate în același timp. 

O sesiune de 20 de minute pe un Power Plate este echivalentul a o oră de antrenament obișnuit.

Pierderea semnificativă în greutate este adesea raportată de cei care utilizează regulat Power Plate împreună cu o dietă sănătoasă, controlată prin calorii. Unul dintre motive este creșterea debitului limfatic și eliminarea asociată a deșeurilor biologice și reținerea fluidului. Cercetările au arătat că, atunci când este folosit că parte a unui stil de viață activ, Power Plate are un impact semnificativ asupra reducerii grăsimii corporale.  Acest lucru apare datorită accelerării metabolismului atât în timpul, cât și după antrenament.

Studiile arata că, Power Plate favorizează o suită de beneficii pentru organism: 

Programeaza-te la un consult