White-and-Blue-Modern-Business-Presentation

Workshop de inițiere în terapia manuală japoneză YUMEIHO

buline-workshop

31 Martie – 2 Aprilie
Alba Iulia

Workshop de inițiere
în terapia manuală
japoneză YUMEIHO

31 Martie – 2 Aprilie
Alba Iulia

Te invităm să descoperi mai multe despre terapia manuală japoneză Yumeiho și beneficiile acesteia pentru pacienții tăi, în acest workshop de inițiere din 31 martie – 2 aprilie, la Alba Iulia!

Terapia japoneză Yumeiho se bazează pe credința că pelvisul nostru este centrul și fundația scheletului nostru. Dacă acesta este afectat și asimetric, centrul de greutate al corpului se modifică și provoacă defecțiuni ale coloanei vertebrale, articulațiilor și mușchilor. 

Astfel că, cel mai important scop al terapiei Yumeiho este corectarea pelvisului,reglarea coloanei vertebrale, mobilizarea forțelor naturale ale organismului și eliminarea cauzei stării patologice.

centrul_star_medica_alba_iulia_terapie-japoneza-yumeiho-2
centrul_star_medica_alba_iulia_terapie-japoneza-yumeiho-3

Terapia Yumeiho este un sistem terapeutic format dintr-un număr de proceduri (în funcție de starea patologică). O sesiune durează aproximativ 60 de minute în care un terapeut folosește aproximativ 100 de tehnici diferite. 

 

Mai exact, Yumeiho implică: masaj prin frământare, compresie și mobilizarea tuturor articulațiilor într-un mod original și fără durere. Acești factori duc la relaxarea musculară, îmbunătățirea fluxului sanguin către toate elementele articulației și la buna funcționare a intervalelor fiziologice ale acestora. Rezultatul este o îmbunătățire semnificativă sau rezolvarea problemelor existente.

Terapia Yumeiho este indicată în următoarele cazuri:

Conținut curs

centrul_star_medica_alba_iulia_terapie-japoneza-yumeiho-1

Cum te va ajuta acest workshop?

În terapeutică

te va ajuta în tratarea și prevenirea îmbolnăvirilor. Vei avea oportunitatea de a învăța și aplica o terapie care se va arăta benefică în cazul multor pacienți, deoarece poate fi aplicată într-o gamă vastă de afecțiuni.

În sport

te va ajuta în mărirea performanței, pregătirea și refacerea după efort, prevenirea accidentărilor. Vei putea reda mobilitatea și echilibrul postural pacienților tăi, simțindu-și astfel corpul relaxat, mai în armonie și că se pot mișca în voie, fără grija durerii.

În Spa

te va ajuta în inducerea unei stări de relaxare profundă, simetrizarea și înfrumusețarea naturală a corpului și a feței, diminuarea ridurilor.

În condiții de drumeție sau de muncă la birou

detensionare și stare de bine rapidă, fără a fi nevoie de un spațiu sau de instrumente speciale.

Poți începe să practici foarte repede, nu trebuie să aștepți ani până să ai rezultate. În plus, tehnica oferă eficiență și aplicabilitate maximă.

Cui se adresează?

Cursul se adresează kinetoterapeuților, fizioterapeuților, medicilor, asistenților medicali, asistenților de balneo-fizioterapie, fizio-kinetoterapeuților, studenților din domeniu, maseurilor sau oricui dorește să învețe o tehnică de masaj.

Facilitatori

centrul_star_medica_alba_iulia_adela-neamtu

Adela Neamțu

De profesie fizioterapeut, este fondatoarea centrului de recuperare medicală și întreținere corporală Centrul Starmedica din Alba Iulia, cu o activitate de peste 12 ani. Pasiunea, empatia și dedicarea își spun cuvântul în această meserie, după cum afirmă tocmai ea “Munca cu iubire de oameni nu trebuie descrisă prea mult, ea se simte…

Marius Miclea

Practicant Yumeiho de 6 ani, 3 DAN, absolvent al facultății de kinetoterapie și motricitate specială. “Prin Yumeiho putem oferi pacienților un aliniament postural corect, energizare, un sistem imunitar mai puternic și o îmbunătățire a sănătății articulare. Altfel spus, aducem corpul într-un echilibru organic, starea de sănătate și de bine a pacientului îmbunătățindu-se semnificativ.”

centrul_star_medica_alba_iulia_marius-miclean

Locație și program

Preț:

680 lei/persoană

Înscrie-te completând acest formular

Cu informații referitoare la efectuarea plății revenim ulterior pe mail, după înscriere.